Samenwerking DCTT & W&H Sports

Nu mogelijk: digitaal beheer van sport- en inrichtingsmaterialen


Data Control Transponder Technology levert al jaren een aantoonbaar beheersysteem (ABS) voor het vastleggen van werkprocessen en beheerresultaten. Door de nieuwe samenwerking met W&H Sports is het nu mogelijk sport- en inrichtingsmaterialen digitaal te beheren.

 
 
             


Niets is vervelender dan wanneer zaken niet goed en duidelijk in kaart kunnen worden gebracht en je daardoor met hoge kosten te maken krijgt door onverwachte reparaties en/of vervanging van sport- en inrichtingsmaterialen. Met het ABS kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten, visuele inspecties en reparaties gestructureerd en up-to-date worden gehouden. Alle sport- en inrichtingsmaterialen en locaties worden geïdentificeerd door middel van een codering, een transponder (chip) of met GPS ingemeten x- en y-coördinaten. De sport- en inrichtingsmaterialen worden opgenomen in ABSweb waarna actuele onderhouds- of beheergegevens direct en in het veld geraadpleegd en aangepast kunnen worden. De gebruiker wordt via ABSweb of de ABSapp (voor smartphones) met een eenvoudig stappenplan door de benodigde handelingen geleid.

Een unieke code
Door middel van een eigen, unieke code heb je toegang tot alle relevante data in ABS en kunnen vervolgens waardevolle overzichten gegenereerd worden die als basis kunnen dienen voor begrotingen, beheer- of beleidsplannen met betrekking tot de sportaccommodatie. Daarnaast geeft ABS de mogelijkheid om naast rapportages ook werkbonnen te genereren voor leveranciers, aannemers, et cetera. De relevante data worden buiten ingevoerd en zijn direct via internet op kantoor beschikbaar.

Veiligheid
Naast de praktische functionaliteit van het systeem speelt het ook in op het vergroten van de veiligheid van sportaccommodaties. Door regelmatige zichtcontroles kunnen eventuele gebreken tijdig worden gesignaleerd en worden doorgegeven. Ook is het mogelijk om onderhoud in te plannen zodat sport- en inrichtingsmaterialen altijd in optimale conditie verkeren.

 

 

Digitaal beheer van sport- en inrichtingsmaterialen

Hierbij spelen wij ook in om de veiligheid op de sportaccommodaties te verhogen. Door regelmatige zichtcontroles kunnen eventuele gebreken tijdig worden gesignaleerd en worden doorgegeven. Ook is het mogelijk om onderhoud in te plannen zodat sport- en inrichtingsmaterialen altijd in optimale conditie verkeren. Met ABS worden alle sport- en inrichtingsmaterialen en locaties geïdentificeerd door middel van een codering, een transponder (chip) of met GPS ingemeten x- en y-coördinaten. De sport- en inrichtingsmaterialen worden opgenomen in ABSweb waarna actuele onderhoud- of beheergegevens direct en in het veld geraadpleegd en aangepast kunnen worden. De gebruiker wordt via ABSweb of de ABSapp (voor smartphones) met een eenvoudig stappenplan door de benodigde handelingen geleid.

 

Ten alle tijden up-to-date

Door middel van een eigen, unieke code heb je toegang tot alle relevante data in ABS en kunnen vervolgens waardevolle overzichten gegenereerd worden die als basis kunnen dienen voor begrotingen, beheer- of beleidsplannen met betrekking tot de sportaccommodatie. Daarnaast geeft ABS de mogelijkheid om naast  rapportages ook werkbonnen te genereren voor leveranciers, aannemers, et cetera. De relevante data worden buiten ingevoerd en zijn direct via internet op kantoor beschikbaar.

Voordelen Digitaal beheer

1. Controleren

Met GPS zie je waar sport- en inrichtingsmaterialen zich bevinden. Je hebt inzicht in het objectpaspoort en de bijbehorende gegevens. Het is mogelijk om direct te inspecteren en foto’s en teksten aan te vullen of te corrigeren.

2. Raadplegen

Onderhouds- en beheergegevens direct inzien via internet op: desktop, laptop, tablet of smartphone.

3. Identificeren

Als aanvulling op de GPS identificatie, kun je jouw sport- en inrichtingsmaterialen laten voorzien van een RFID-chip (transponder, een passieve chip). Hiermee wordt het identificeringsproces nog nauwkeuriger.

4. Signaleren

Door de snelle communicatie kun je problemen direct signaleren en actie ondernemen.

5. Informeren

Je kunt onderhouds- en beheergegevens gemakkelijk delen met anderen. Via het internet kunnen betrokkenen de relevante informatie inzien.