logo DCTT.
036-5236125 Demo

Sportinventaris & sportvloeren

Veilig bewegingsonderwijs vraagt naast een goede controle om planmatig onderhoud van uw inventaris. Het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) helpt u daarbij. ABS bespaart geld, ergernis en tijd en biedt waardevolle inzichten voor beheer- en beleidsbeslissingen. Met ABS is uw data up-to-date en zijn inspecties en onderhoudsacties volledig aantoonbaar.

Beheer van sportinventaris en sportvloeren

De eigenaar van een sportaccommodatie heeft een zorgplicht voor de inrichting en inventaris van de sportruimte. Als beheerder is het van belang om te weten of de inventaris voldoet aan de gebruikseisen en er regelmatig gecontroleerd wordt. Ook is het van belang dat de vervolgacties van de controles adequaat en aantoonbaar worden opgepakt. ABS helpt hierbij. Met ABS worden alle sporttoestellen voorzien van een transponder (microchip). Wanneer deze transponder wordt gescand verschijnen alle gegevens van het object op het scherm. De beheerder wordt vervolgens stapsgewijs geleid langs de benodigde controlepunten. Opmerkingen kunnen eenvoudig worden toegevoegd.

Meer inzicht met ABS

 Met ABS krijgt u inzicht in de kwantitatieve gegevens en conditie van uw inventaris. Welke objecten schadegevoelig zijn, welke reparaties regelmatig terugkeren. Dit helpt u bij aankoopbeslissingen en het opstellen van beheerplannen.

 Het is mogelijk om meerdere locaties in het programma op te nemen. Voor een evenement kunt u dan snel zien of u voldoende materiaal hebt of vanuit welke locatie materiaal aangevoerd moet worden. Na het evenement kunt u dankzij de transponder de toestellen snel herkennen en weer terug vervoeren naar hun oorspronkelijke locatie.


Niets missen van DCTT? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden