Sportinventaris & sportvloeren

Beheer van sportinventaris en sportvloeren

De eigenaar van een sportaccommodatie heeft een zorgplicht voor de inrichting en inventaris van de sportruimte. Als beheerder is het van belang om te weten of de inventaris voldoet aan de gebruikseisen en er regelmatig gecontroleerd wordt. Ook is het van belang dat de vervolgacties van de controles adequaat en aantoonbaar worden opgepakt. ABS helpt hierbij. Indien de sporttoestellen voorzien zijn van een transponder (microchip) of een QR-code/barcode kan deze via ABSapp gescand worden en verschijnen alle gegevens van het gescande object op het scherm. De beheerder wordt vervolgens stapsgewijs geleid langs de benodigde controlepunten. Opmerkingen kunnen eenvoudig worden toegevoegd.

Meer inzicht met ABS

 Met ABS krijgt u inzicht in de kwantitatieve gegevens en conditie van uw inventaris. Welke objecten schadegevoelig zijn, welke reparaties regelmatig terugkeren. Dit helpt u bij aankoopbeslissingen en het opstellen van beheerplannen.

 Het is mogelijk om meerdere locaties in het programma op te nemen. Na het evenement kunt u dankzij de transponder of QR-code/barcode de toestellen snel herkennen en weer terug vervoeren naar hun oorspronkelijke locatie.