logo DCTT.
036-5236125 Demo

Kunst

Elke beheerder of eigenaar van kunst en bijzondere objecten in de openbare ruimte heeft een wettelijke en morele beheerverplichting. Het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) helpt u daarbij. ABS bespaart geld, ergernis en tijd. Met ABS is uw data up-to-date en zijn controles en onderhoudsacties volledig aantoonbaar.


Kunstbeheer met DCTT 

Met ABS worden alle kunstobjecten en locaties geïdentificeerd door middel van een codering, een transponder (chip) of met GPS ingemeten x- en y-co√∂rdinaten. De objecten worden opgenomen in ABSweb waarna actuele inspectie- of beheergegevens direct en in het veld geraadpleegd en aangepast kunnen worden. De beheerder wordt via ABS of de ABSapp (voor smartphones) met een eenvoudig stappenplan door de benodigde handelingen geleid. 

Opmerkingen en aanvullende gegevens kunnen eenvoudig worden toegevoegd en de gegevens worden, gekoppeld aan het betreffende object, direct geregistreerd in ABS. Met deze gegevens wordt het beheer inzichtelijk en kunnen onderhoudswerkzaamheden beter gepland worden. Niets missen van DCTT? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden