logo DCTT.
036-5236125 Demo

ABS

Het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) bespaart geld, ergernis en tijd bij inspecties en onderhoudsrondes van objecten. Daarnaast biedt ABS waardevolle inzichten voor beheer- en beleidsbeslissingen.
Video ABSweb

Een geautomatiseerd beheersysteem voor het beheer van objecten in de openbare ruimte is een bekend fenomeen. Speelplekken, maar ook verkeersborden, bomen, sporttoestellen en afvalbakken kunnen op deze wijze eenvoudig worden opgenomen in een overzichtelijk systeem. Een robuuste veldcomputer, maar tegenwoordig ook een smartphone is hierbij een onmisbaar instrument om data direct in het veld in te kunnen voeren in het systeem. ABS biedt de mogelijkheid om objectgegevens op een eenvoudige manier te registeren, te bewerken en inzichtelijk te maken. Dit kan zowel in een offline-systeem als via het online platform ABSweb.

Aantoonbaar Beheer Systeem

  • Controleren: Met GPS ziet u waar objecten zich bevinden. U heeft inzicht in het objectpaspoort en de bijbehorende gegevens. Het is mogelijk om direct te inspecteren, foto’s en teksten aan te vullen of te corrigeren. 
  • Raadplegen: U kunt inspectie- en onderhoudsgegevens direct inzien via internet: op desktop, laptop, tablet of smartphone.
  • Identificeren: Als aanvulling op de GPS identificatie, kunt u uw objecten laten voorzien van een RFID-chip (transponder, een passieve chip) of code.
  • Signaleren: Door de snelle communicatie kunt u problemen direct signaleren en actie ondernemen.
  • Informeren: U kunt uw inspectie- en onderhoudsgegevens gemakkelijk delen met anderen. Via het internet kunnen betrokkenen de relevante informatie inzien.

ABSweb en ABSapp

ABSweb is de online vertaling van het geautomatiseerde beheerssysteem ABS van DCTT. Het biedt, uiteraard, de mogelijkheid om in het veld toegang te hebben tot alle relevante data. Dit kan met behulp van de veldcomputer, maar even eenvoudig met behulp van de smartphone of elk ander medium met toegang tot internet.

Voor offline toepassingen is tevens de ABSapp ontwikkeld. Hiermee kan met behulp van de smartphone of tablet de inspectie op locatie worden uitgevoerd. De data van ABSweb wordt hiermee ook zonder internetverbinding bruikbaar. 

Door de vertaling naar een online tool wordt het automatische beheersysteem ook toegankelijk voor een in omvang groeiende groep gebruikers waarbij het beheer een deeltaak, of vrijwillige inspanning betreft. 

Wilt u meer weten over ABSweb of wilt u weten welke mogelijkheden ABSweb biedt voor uw organisatie? Kijk dan rechts bovenin op Demo of neemt contact op met ons kantoor. 

 

 

 

Niets missen van DCTT? Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Aanmelden